På vores evalueringsmøde efter Sri Lanka turen blev en Havana Marathon tur nævnt som en oplagt mulighed. Selv syntes jeg også at Cuba lyder spændende.

Efter lidt tænkepause og refleksion er jeg dog kommet til den konklusion, at det må blive med en anden person som tovholder, styrmand/kvinde. 

Personligt er jeg nok kommet til det sted i mit liv, hvor jeg ikke længere har det helt store behov for at udforske nye steder, men hellere vil gense tidligere besøgte steder hvor jeg føler mig godt tilpas og ikke mindst er i godt selskab med jer.

Efter mange forespørgsler bringes Bangkok derfor på banen igen som en mulighed. Der kunne laves en tur som vi havde i nov 2017 eller omvendt hvor vi starter med Marathon og slutter på Rabbit Resort. Tidligere rejser har vist ofte startet med Marathon og ferie derefter. Dog er det værd at bemærke at man her kommer fra max 10 gr i Danmark og skal løbe et par dage efter ankomst i op til 27 gr. Som nævnt har mange af deltagerne fra sidste tur ønsket at komme tilbage til Rabbit hvilket er forståeligt. 

En anden mulighed var også at gennemføre 2 ture, en til Cuba og en til Thailand. Sidst var vi 40 pers afsted til Sri Lanka, og på trods af et brækket fodled og et maveonde så gik det rigtig godt, men 40 personer i en gruppe må siges at være absolut max antal. Som nævnt kræver det en ny styrmand/kvinde mere såfremt der skal laves 2 ture. 

Jeg vedhæfter et spørgeskema som interesserede kan udfylde og returnere til mig senest 29 feb. Som nævnt på spørgeskemaet er det helt uforpligtende, og udelukkende for at få en indikation af hvad der er stemning for.

Kom gerne med andre forslag eller kommentarer til fremtidige rejser.

Til Dem som ikke ønsker at deltage i nogen af turene, I skal ikke gøre noget som helst.

Bedste hilsner 

Niels fra Greve Trim 60+

Grevetrim 60+ Markedsundersøgelse

Navn Email  
     
     
Jeg/vi ønsker at fremtidige rejser skal tage udgangspunkt og deltagelse i mindst et officielt minimarathonløb (10 km) Ja Nej Ikke afgørende
Sæt kryds        
Valg af tur etc Sæt kryds under  
Jeg/vi ønsker at deltage i Havana Marathon den 22 nov 2020 *    
Jeg/vi ønsker at deltage i Bangkok Marathon den 15 nov 2020 **    
Jeg/vi ønsker at deltage uanset om turen går til Caba eller Thailand    
Jeg/vi vil gerne være tovholder/styrmand på Cubaturen    
* Havana Marathon løbet foregår som nævnt den 22 nov. Hvis der er flertal for at deltage i dette arrangement med afrejse et par dage før løbet, så er vi ikke hjemme til årets 60+ julefrokost den 27 nov  
** Bangkok Marathon løbet foregår som nævnt den 15 nov. Vi kan vælge at starte som sidst på Rabbit og slutte i BKK med Marathon, eller omvendt starte med Marathon og slutte turen på Rabbit. Ligesom sidst giver det ingen problemer i forhold til deltagelse i 60+ julefrokost.  

Bemærk venligst, at denne ”markedsundersøgelse” kun finder sted for at give et praj omkring rejseønsker i vores fantastiske 60+ fællesskab, og resultatet er på ingen måde forpligtende for nogen. Deadline for besvarelse er 29 feb 2020

Grevetrim-nan/feb 2020