Kære 60+

I går  aftes kom der en officiel udmelding fra sportens hovedorganisationer DGI og DIF, der sammen med myndighederne er kommet frem til at der igen kan åbnes op for visse

udendørs sportsgrene under kontrollerede forhold og vi kan atter kommunikere træningsaktiviteter på vores forskellige platforme (Facebook og blogge i Greve Trim regi).

Det betyder at vi så småt kan komme igang med aktiviteter igen i Greve Trim for vores 4 hovedsportsgrene. Vores største udfordring bliver at holde afstand og max. være 10 samlet.

Dette kan dog løses ved at de større hold deles ind i grupper á max 10 personer inkl. 1 træner. 

Thomas er en del af Brugerrådet i GIF (alle de foreninger som benytter GIC faciliteter), og vi har fået ok på at mødes på stadion. Der vil IKKE være adgang til indendørslokaler i GIC eller toiletter.

På stadion vil vi sætte skilte op med numre fra 1 til 10, som betyder mødested for respektive hold. Det betyder at man ikke skal komme dryssende i sidste øjeblik. Samme opsætning

vil der være i Strandparken for dem der løber om søndagen.

Der skal også laves Powerwalk-skilte, og for cykel motion skal der også laves en opdeling. Thomas vil i dag tage fat i løbsudvalget samt forsøge at fange Jan, Jesper, Bettina/Denis på telefon for at snakke detaljer.

Hvordan og hvornår?

Der vil i dag blive meldt ud på klubbens FB sider at vi officielt starter op fra den kommende weekend 25/26 april. 

Efter at jeg har snakket med hver af afdelingslederne i dag, skal der laves planer for hvordan og hvornår holdene kan mødes samt hvad der skal gøres for at opdele de store hold.

60+ opstart

Selvom 60+erne ikke har ligget stille den sidste måned, så starter vi også officielt op på onsdag den 29 apr kl 08:30 i strandparken. Alle er selvfølgelig også velkommen til at

løbe med på søndag kl 09:00 med store Trim. Nøgleordene er som nævnt mange gange hold afstand til hinanden og kys og kram er sat på pause. Når vi mødes om morgenen,

så lad os bruge hele området omkring toiletbygningerne, vi samles i mindre grupper med max 10 personer i hver gruppe. En sidste vigtig ting er at hvis du føler dig den mindste smule sløj, så bliv hjemme. Det gælder dog ikke for dovenskab.

Venlig hilsen

Thomas Elsgaard, Niels Andersen, Preben Nielsen og Bjørn West

Greve Trim Motionsklub

Klik her for at læse mere.