Kære alle i glade Greve Trim 60+ er

Lidt info fra vores udvalgsmøde i tirsdags.

  1. Der var enighed om at vores sommerfest med ca. 40 deltagere var en succes. Vi måtte jo udsætte sommerfesten en uge pga. dårligt vejr. Udsættelsen samt Corona epidemien betød lidt færre deltagere end normalt. 
  2. Som tidligere nævnt planlægger vi en cykeltur den 09 okt. Start foran Grevehallen kl 09:00. Vi kører samlet til skovtroldene i henholdsvis Tåstrup, Albertslund, Vallensbæk og slutter af i Ishøj. Der vil blive serveret en lille en til halsen samt sandwich til frokost. Det koster ikke noget at deltage, men vi har behov for din tilmelding, så vi kan tilpasse sandwich til alle deltagerne. Deadline for tilmelding er tirsdag den 06 okt. I tilfælde af regnvejr bliver arrangementet aflyst. Der bliver sendt gruppemail ud om aftenen den 08 okt. i tilfælde af aflysning.
  3. Årets julefrokost finder som sædvanligt sted i borgerhuset den sidste fredag i nov., dvs. den 27 nov. På grund af diverse Corona restriktioner har vi valgt at udsætte afgørelsen om hvorvidt vi skal afholde julefrokost eller ej. Udvalget træffer afgørelsen den 01 nov. hvorefter i hurtigt vil blive informeret. Tilmelding skal først ske primo nov. og bliver forståeligt med kort frist.

Pas godt på jer selv og hinanden derude på løbestierne

Bedste hilsner fra Udvalget