Danmark genåbner helt 21. maj – på nær diskoteker 

Kære alle Greve Trim 60+ere

Som i sikkert har hørt og læst så genåbner Danmark nu på fredag. Det betyder at vi nu kan vende tilbage til en normal virkelighed, og at vi nu må samles udendørs op til 100 personer. Da vi samtidig (stort set alle) har fået begge “skud” vaccinationer så står vi et rimeligt godt sted i dag.

Vores 60+ udvalg vil snarest sætte sig sammen og aftale årets sociale arrangementer. Første arrangement “Store badedag” med fælles morgenmad efter løb, forsøger vi at afholde fredag den 11. jun alternativ 18. jun hvis vejret ikke arter sig.

Hvis nogen skulle have lyst til at markere en fødselsdag eller andet, så er der også åbnet op for dette.

Nu på fredag går vi samtidig tilbage til fællesstart kl 08:30 og med efterfølgende udstrækning med Karen som vært.    

På vegne af udvalget ønsker jeg alle jer fantastiske Trim 60+ere en rigtig god sommer.

Bedste hilsner Niels