Tilstede var alle 8 medlemmer:

Niels Andersen, Jane West ,Bjørn West, Preben C. Nielsen, Elisabeth Jensen , Lis Thorn, Birthe Sørensen og Helle Bernfeld

  1. Evaluering på 2021 aktiviteter.
    Der var bred enighed om at vi på trods af Corona fik gennemført nogle vellykkede arrangementer i løbet af 2021.
  2. Økonomi
    Vores kassebeholdning viser d.d. 13.902,46 Vi har modtaget 11.800 som betaling for julefrokosten. Udvalget besluttede at tilbagebetale udlægget da julefrokosten blev aflyst.  Niels rekvirerer mobil nr. fra relevante personer og vil herefter overføre beløbet via MobilePay. Efter tilbagebetaling skulle kassebeholdningen vise kr. 2.100 inkl. de 1.000 vi har fået fra StoreTrim ifm. med vores Gløgg arrangement.
  3. Forventede aktiviteter i 2022
    I første omgang har vi valgt at se bort fra forårsfest. Derfor gennemføres ovenfor nævnte tilbagebetaling. Vi vil gerne have “ren røv”. 
    Ud over de faste arrangementer blev forskellige forslag vendt. Valget faldt på Tisvildevejen som første arrangement i 2022. Vi kommer tilbage med mere information når vi har kigget på mulighederne, men datoen ligger fast, og det bliver den 18. maj. 
    Vores sommerfest bliver igen en fredag, nemlig den 26 aug.
  4. Mange 60+ere er meget rejselystne og vi har derfor sat kryds i kalenderen i uge 39 hvor vi gerne vil lave en tur til Sydeuropa. Det bliver med fokus på natur, vandre og fællesskab. Til vores næste Udvalgsmøde i marts stiller alle Udvalgsmedlemmer op med et forslag, og herefter beslutter vi hvor det skal være. Som sagt bliver det umiddelbart uge 39, alternativ uge 38 el 40. 
    Vores julefrokost er med forbehold sat til den 25. nov. Udvalget debatterede om hvor vidt vi skulle beholde det sædvanlige koncept eller om vil skulle gå nye veje og betale os fra arbejdet. Forholdene i medborgerhuset er ikke optimale og det kræver et relativt stort arbejde fra udvalget. Vi bliver desværre ikke yngre og flere af os vil gerne betale lidt mere og slippe for arbejdet. Udvalget undersøger alternativer til medborgerhuset.   
  5.  
  6. Eventuelt

    Som nævnt er der stor rejselyst blandt 60+erne, og da mange af jer planlægger ferie i god tid, blev det foreslået at vi i okt. 2023 satte 2 uger af ultimo okt. Der vil komme 2 forslag som kunne være Sri Lanka den nordlige del af øen eller måske Thailand. Vi vil komme på banen med spørgeskema senere for at lodde stemningen.

    Næste Udvalgsmøde finder sted ons den 16. Mar i klublokalet

    Således opfattet af referenten
    Mvh Niels