Kære alle 60+er

I lyset af dagens pressemøde i statsministeriet, og de nye strammet restriktioner for forsamlingsforbuddet, så har vi besluttet at alt træning i Greve Trim aflyses – i første omgang indtil og med d. 17 januar.Vi mener ikke at der er fornuft, eller et ansvarligt signal udadtil, i at fortsætte med at forsøge at opretholde fælles træning.Dette er naturligvis brand ærgerligt, og noget som vi virkelig havde håbet at kunne undgå.Men med den nuværende situation, så må det være fornuften og det ansvarlige fælles samfundssind som må råde, og dette skal naturligvis også gælde i Greve Trim. Nærmere info følger, så snart at vi har et overblik over hvornår, og under hvilken form at vi igen kan genoptage fælles træninger.

De bedste løbehilsner

Morten og Thomas.

Vi kommunikere fortsat på mail.

Hilsen Udvalget