Kære alle Greve Trim 60+ere

Regeringen har taget vores St. Bededag, men Greve Trim 60+ St. Badedag har de endnu ikke haft fingrene i.

Derfor kære venner afholder vi som tidligere annonceret St. Badedag på onsdag den 31. maj. Skulle det mod forventning bliver regnvejr, så bliver arrangementet aflyst. På nuværende tidspunkt lover DMI sol og + 23 gr.

Tid og sted: Det foregår efter løb og powerwalk ved de næste toiletbygninger efter vores sædvanlige startsted.

Det er selvfølgelig helt frivilligt om du vil bade eller ej, men vores seje vinterbadere viser vejen.

Efter badning har 60+ udvalget sørget for morgenmad til alle. Du skal kun medbringe dine varme drikke i form af kaffe eller te og en kop og selvfølgelig dit sædvanlige gode humør. Du behøver hverken at melde til eller fra, bare kom……….

På vegne af 60+ udvalget

Bedste hilsner Niels  😎